Iris’ Fineries

Everything Handmade

Ik ben Iris Slimbrouck, een jonge maker en ondernemer. In 2019 studeerde ik af als ‘juwelier-goudsmid’ aan Syntra-West en in 2020 heb ik daar ook de cursus ‘verloren was techniek’ afgelegd.

Momenteel studeer ik aan de UGent, ik doe mijn bachelor in ‘kunstwetenschappen’. Ondertussen volg ik ook avondlessen ‘naaien voor gevorderden’ en ‘graveren in edelmetaal’. Ik ben dus druk bezig met kunsten en ambachten.

Omdat ik graag mijn creaties wil delen ben ik begonnen als student-zelfstandige en heb ik deze online winkel opgezet.

Alle stukken die te vinden zijn op deze webshop zijn handgemaakt door mij. Ik heb een hart voor dieren en natuur. Daarom zoek ik zo veel mogelijk naar ecologische oplossingen (bijvoorbeeld ecologisch verantwoorde verpakkingen) en bevatten de creaties geen dierlijke producten (bijvoorbeeld glasparels i.p.v. dierlijke parels).

Naast deze online shop is Iris’ Fineries soms ook terug te vinden op beurzen. Volg de sociale media van Iris’ Fineries om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen! Als je vragen hebt, kun je een berichtje sturen via het contactformulier.

Iedereen is welkom bij Iris’ Fineries! Doorzoek de webwinkel voor een cadeau of een juweel om jezelf mee te verwennen. Momenteel maakt Iris’ Fineries geen creaties op verzoek. Wel zijn er verscheidene stijlen te vinden dus kijk gerust eens rond om je nieuwe favoriete juweel te ontdekken.

Nieuws

  • Elftopia 2023
    Op 12 en 13 augustus was Iris’ Fineries opnieuw op Elftopia
  • Welkom!
    Welkom op mijn webshop!
  • Elftopia
    Kleine stand op Elftopia te Ooidonk